Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Drop in-vigsel

Går ni och funderar på att gifta er? Den 25 maj kan ni komma till Hammarö kyrka och säga Ja till varandra, helt kravlöst. Kom precis som ni är, och vi fixar resten.

Kom som ni är

Det ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt att vigas. Kom precis som ni är, och ni behöver inte boka i förväg.

Hindersprövning

Det enda ni behöver - förutom er kärlek, längtan och viljan att dela ert liv tillsammans- är en giltig hindersprövning från Skatteverket, som ni tar med och lämnar till oss.

Vi ordnar resten

När hindersprövningen är överlämnad ordnar vi med resten. På plats i kyrkan finns präst och kantor, och efteråt bjuder vi på alkoholfritt bubbel och tårta på församlingshemmet Hammars gård.

Läs mer om vad det innebär att gifta sig i Svenska kyrkan.

För mer information ring
Tomas, präst, 054-51 24 20 eller Regina, präst, 054-51 24 22.