Hammarö församling Besöksadress: Bruksgatan 1, 66330 SKOGHALL Postadress: BOX 47, 66321 SKOGHALL Telefon:+46(54)512400 E-post till Hammarö församling

Drop in-dop och drop in-vigsel i Hammarö Kyrka 25/5

Med drop in erbjuds en stund som är enkel, personlig och högtidlig. Vi ser till att din dag blir minnesvärd!

Kom som ni är

Det ska inte vara svårt, krångligt eller dyrt att döpas eller vigas. Kom precis som ni är. Ni behöver inte boka i förväg eller förbereda.

Hur går det till?

När ni kommer till kyrkan får ni träffa en präst. Efter samtalet får ni liten men personlig ceremoni, en fin och värdig stund helt utan krav och måsten. Musiker finns på plats. Efter dopet/vigseln bjuder vi på kaffe/saft och tårta. Ni väljer själva om ni vill komma ensamma eller bjuda med några anhöriga/vänner. Är ni ett större sällskap är det bra att meddela oss i förväg.

Drop in-dop

Är det dags att döpa ditt barn, eller vill du kanske själv bli döpt? Kom till Hammarö kyrkas drop in-dop. Ni behöver inte föranmäla er eller göra några förberedelser. Dopet har ingen åldersgräns, alla är välkomna att döpas. För barn under ett år finns dopklänning att låna.

Drop in-vigsel

Det behöver inte vara dyrt eller omständigt att gifta sig. Det enda ni behöver - förutom er kärlek, längtan och viljan att dela livet tillsammans - är en giltig hindersprövning från Skatteverket, som ni tar med och lämnar till oss.

Vill du veta mer?

Dan Winander, präst, 054-51 24 23, E-post till Dan Winander