Foto: Albin Hillert / Ikon

Det här händer i påsk!

Varmt välkommen att fira påsken med oss!

Skärtorsdagen 18 april

Skärtorsdagsmässa i Skoghalls kyrka kl. 18:00. Präst Maria Hallén, kantor Berit Heinemann.

Skärtorsdagsmässa i Hammarö kyrka kl. 19:30 . Präst Maria Hallén, kantor Berit Heinemann.

Långfredagen 19 april

Långfredagsgudstjänst i Hammarö kyrka kl. 11:00 . Stråkensemble med Wanja Reese med flera. Präst Maria Hallén, kantor Maria Carlsson.

Långfredagsgudstjänst i Skoghalls kyrka med körsång kl. 18:00 . Präst Maria Hallén, kantor Maria Carlsson.

Påskdagen 21 april

Påskdagsmässa i Hammarö kyrka kl. 11:00 . Präst Tomas Frylmark, kantor Anna-Karin Högberg. Medverkan av Claes Grumer (trumpet) och damkören Viva Voce.

Annandag påsk 22 april

Emmausmässa i Skoghalls kyrka kl.11.00. Präst Dan Winander, diakon Johanna Gerdén och kantor Berit Heinemann. Efterföljande gemenskap med påsklunch i församlingshemmet.

Pääsiäsmessu Skoghallin kirkossa klo. 14.00. Ennen jumalanpalvelusta, klo. 12.00 alkaen, tarjoillan lounas seurakuntakodissa. Tervetuloa! Suomenkielinen pappi Jonatan Edlund, kanttori Berit Heineman.

Påskmässa på finska i Skoghalls kyrka kl. 14.00. Innan gudstjänsten, från kl. 12.00, bjuds det på enkel lunch samt gemenskap i församlingshemmet. Präst Jonatan Edlund, kantor Berit Heineman.

Varmt välkommen att fira påsken tillsammans med oss i Hammarö församling!