Foto: Lars Bergstrand

Konsert: Janne Schaffer 31 oktober

En musikalisk resa med Janne Schaffer, där han spelar och berättar om sina möten med Bob Marley, Ted Gärdestad, Abba, Björn J:son Lindh, Electric Banana Band med mera. Biljetterna är slut men det kan finnas möjlighet att få plats om inte alla som har biljett kommer till konserten.

Den 31 oktober klockan 15.00 och 19.00 kommer Janne Schaffer till Vilunda kyrka med sin show My Music Story! Han spelar och berättar om sina mer än femtio år i musikens tjänst.

Medverkande

Janne Schaffer spelar med en blandning av egna musiker och musiker och körer från församlingen:

Peter Ljung, Tobias Wendeler, Rita Saxmark samt körerna Hammarby Lösa Krafter, Samklang, Vilunda Voices, Väsbykören och kompband.

Biljetterna är slut men det kan finnas enstaka platser

Biljetterna tog slut väldigt fort trots att vi satte in en extra konsert. Men du kan kanske få plats ändå!

Om inte alla som har biljett kommer till konserten släpper vi in de som väntar utanför så att inga stolar behöver stå tomma i onödan.