Kom och hämta matlådor!

Nyhet Publicerad Ändrad

Den här nyheten uppdateras inte

Det här är en nyhetssida, som innehåller information som var korrekt när den publicerades. Sedan dess kan den informationen ha ändrats.

Kom och hämta matlådor! Vi har fått mat från skolköken eftersom eleverna inte kommer till skolan den här veckan. Nu vill vi ge maten vidare.

Det är kött, kyckling eller vegetariskt i lådorna. Varje låda är en portion och vi kan inte lova alla sorter finns kvar när du kommer.

Ta gärna flera matlådor. Om ingen kommer och hämtar maten måste vi slänga den. :-(

Matlådorna finns i Vilunda Församlingshem, Kyrkvägen 9. Du kan hämta dem klockan 10–15 fram till torsdag (17 december). Ta med en egen påse om du behöver. Ring på dörren så öppnar vi.

Har du frågor? Kontakta pastorsexpeditionen.

• Jeanette Enqvist

Assistent, pastorsexpeditionen, Kansli, Pastorsexpeditionen, Bokare, Enheten för begravnings- och kyrkogårdsfrågor, Assistent, pastors- och kyrkogårdsexpeditionen

Mer om Jeanette Enqvist

Pastorsexpeditionen, Begravningsärenden