Foto: Magdalena Martin /Ikon

Äntligen kan vi samlas igen!

Som vi har längtat efter att få fira gudstjänst! Nu kan vi börja med högmässor, tisdagsmässor och lunchmusik igen. Vi är alltid noga med att följa myndigheternas direktiv för att undvika att sprida covid-19.

Den här nyheten uppdateras inte

Det här är en nyhetssida, som innehåller information som var korrekt när den publicerades. Sedan dess kan den informationen ha ändrats.

Nu kan alla församlingar i Stockholms stift börja fira gudstjänst igen. Vid alla gudstjänster och andra verksamheter följer vi alltid myndigheternas direktiv för att inte sprida coronaviruset.
I sommar firar vi högmässa och tisdagsmässa som vanligt igen, och dessutom kan vi träffas på sommarcafé och onsdagskonserter i »Paradiset«, som vi kallar den vackra uteplatsen bakom församlingshemmet. Du kommer till »Paradiset« utifrån, genom grinden från parkeringen.

Sommarschema

Söndagar 11.00: högmässa i Vilunda kyrka följt av kyrkkaffe.
Tisdagar 13.00: tisdagsmässa i Vilunda kyrka. Efteråt serveras tisdagsfika.
Onsdagar 12.00: (24/6, 29/7, 12/8) lunchmusik i »Paradiset« bakom Vilunda församlingshem.
Torsdagar 16.00–18.00: (25/6, 2/7, 9/7, 13/8, 20/8) sommarcafé och språkcafé i Vilunda församlingshem.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om corona:

• Vi håller avstånd.
  • Vi är utomhus så ofta vi kan.
  • Vi samlas max 50 personer åt gången.
  • Vi tvättar händerna ofta och det finns tillgång till handsprit.