En gångväg i en park.
Foto: Linda Mickelsson /Ikon

Nyfiken på kristen tro?

Välkommen på föredrag och samtal om kristen tro tillsammans med prästen Ewa Schmidt. Vi träffas vid fyra tillfällen med början 22 september.

Vi träffas tre onsdagar och en söndag under hösten

Delta när du har möjlighet. Det är gratis och du behöver inte föranmäla dig.

Träffarna leds av prästen Ewa Schmidt. Efter kursen har du möjlighet att bli döpt eller konfirmerad i samband med högmässan kl. 11.00 i Vilunda kyrka.

datum för träffarna

Onsdagar 19.00–20.30
  • 22 SEPTEMBER Dödens riter
  • 27 OKTOBER Syndernas förlåtelse
  • 1 DECEMBER Helig Ande

Söndag 12.30–14.00
  • 10 OKT Kyrkliga textilier, kyrkliga förmål och nattvarden

På onsdagarna är du välkommen att fira kvällsmässa 18.00 i Vilunda kyrka och tillsammans inta kvällsmat 18.30 i församlingshemmet innan föredraget börjar.

På söndagen är du välkommen att fira högmässa 11.00 i Vilunda kyrka och vara med på kyrkkaffe 12.00 i församlingshemmet innan föredraget börjar.

Vill du veta mer?

Ewa Schmidt

Mer om Ewa Schmidt

Präst, samtal och själavård

Johannesevangeliet 15:16

Ni har inte utvalt mig, utan jag har utvalt er och bestämt er till att gå ut i världen och bära frukt, frukt som består, och då skall Fadern ge er vad ni än ber honom om i mitt namn.