Foto: Daniel Lönnbäck

Londonkonfa

Storstadskonfirmation! Vi träffas en söndag i månaden och sedan åker vi till London i fem händelserika dagar i maj. Vi har lektioner och lekar men också nära till allt som finns i en riktig storstad: studiebesök, berömda platser, Madame Tussauds och shopping på Primark.

Londongruppen är fullbokad

Alla platser i Londonkonfagruppen är tyvärr fullbokade. Du får gärna ställa ställa dig på reservlistan men du är förstås lika välkommen att i stället vara med på Skärgårdskonfa!

Kontakta Mikaela (titta längst ner på sidan) så kommer vi fram till något som funkar för dig.

Det viktigaste du behöver veta om Londonkonfa

När?

Vår första träff är söndagen den 6 november 2022, sen träffas vi ca en söndag i månaden fram tills vi avslutar med en 5-dagarsresa till London över Kristi himmelfärdshelgen.

Resedatum: 17–21 maj 2023. Vi åker på kvällen onsdagen den 17 maj och kommer hem söndagen den 21 maj.

Helgen 27–28 maj 2023 är det övning och konfirmation.

Var?

Vilunda församlingshem, Kyrkvägen 9 i Upplands Väsby – och LONDON!

28 maj i Vilunda kyrka.

Kostar det något?

Vi tar en anmälningsavgift på 500:- men den får du tillbaka när du har varit med på Londonresan.

Anmäl dig senast 28 oktober

För att vara med på lägret måste du anmäla dig senast 28 oktober, men det finns ingen anledning att vänta till dess. Först till kvarn!

Läs om vad vi gjorde på en tidigare Londonresa

London 2019: En resedagbok

Sommarkonfirmanderna i Hammarby församling tillbringade några dagar i London tillsammans. Vi hann se och uppleva jättemycket. Läs vår berättelse om allt vi gjort.

Anmäl dig eller ställ frågor till Mickis

• Mikaela Söderberg

Ungdom, Trygga Räkan, Himlaskoj, Musikverksamhet, Skolverksamhet, Konfirmandverksamhet, Konfirmandansvarig, Barn och ungdom, Församlingspedagog

Mer om Mikaela Söderberg