Familjerådgivningen

Kyrkans familjerådgivning finns till för dig som har samlevnadsproblem eller som upplever svårigheter i dina nära relationer.

Hammarby  församling samarbetar med S.t Lukas i Stockholm för att erbjuda familjerådgivning för församlingsbor.

Kyrkans familjerådgivning

• erbjuder en lugn miljö och tar samtalet till hjälp att reda ut, klargöra och bearbeta relationsproblemen.
  • ger utrymme till att uttrycka och förstå egna känslor och behov, samt till att ömsesidigt lyssna till varandra.
  • kan vara en möjlighet för par att se nya sätt att utveckla relationen.
  • ger tid för bearbetning vid en separation.
  • har ingen registrering och arbetar under sekretess.
  • har respekt för varje människas förhållningssätt till livet.

Förfrågningar görs på telefon 08-556 08 200. Därefter blir ni kontaktade av den aktuella mottagningen för tidsbokning.

Samtalen erbjuds på följande mottagningar:

• Långholmsgatan 27 vid Hornstull
  • Riddarplatsen 18 i Järfälla
  • Åkeshovsvägen 29 i Bromma
  • Enhagsslingan 6 i Täby

Kostnad för församlingsbor: 250:-/gång och par.

Välkommen till S:t Lukas!

S:t Lukas är en idéburen organisation med professionella mottagningar för psykoterapi, handledning och utbildning över hela Sverige. Här arbetar välutbildade terapeuter med lång samlad erfarenhet av att sätta medmänniskan i fokus. Hos oss kan du få terapi eller samtalsstöd. Hammarby församling har avtal med S.t Lukas för familjerådgivning.

Klicka här för att läsa mer om S.t Lukas.