Foto: Lisette Brodey/Pixabay.com

Bokcafé

En plats för dig som bland annat tycker om att läsa och samtala om böcker och författare.

Verksamheten är pausad

Den här verksamheten är tyvärr pausad på grund av covid-19. Nästan alla våra vanliga verksamheter är stängda just nu men vi försöker ändå finnas för dig på andra sätt! Du kan läsa om vilka aktiviteter som finns i församlingen på sidan Vi pausar och ställer om – så här kan vi träffas framöver.

Du kan också få reda på vad som händer genom att titta i vår kalender eller ladda ner appen Kyrkguiden till din telefon eller surfplatta. Där kan du också se vad som andra delar av Svenska kyrkan arrangerar i närheten av dig.

Du är välkommen till Vilunda församlingshem, mitt emot Vilunda kyrka, varannan torsdag kl. 13.30-15.00 på jämna veckor. Vi börjar våra träffar med fika.