Hamburg Kyrkoblad

Församlingens tidning kommer ut 3 gånger per år och informerar om allt som rör församlingens verksamheter, kalendarium, adresser, artiklar, nyheter m.m.

Kyrkobladet ges ut 3 gånger per år och skickas hem till församlingens medlemmar. Vi skriver om det som har varit, om det som kommer att ske och publicerar bilder från verksamheten. Allt som rör församlingen finns dokumenterat här.

Du som vill sponsra nya lilla formatet (A5) mot tryck av din logo är välkommen att höra av dig hos vår redaktör Margareta Schirmacher

Alla lika värde

Redaktionsgubbe

Temat i kommande kyrkoblad som kommer ut i februari är "Allas lika värde". Vi vill gärna läsa om dina tankar om temat! Vi ser fram emot dina tankar eller ordspråk eller minnen. Det kan vara en berättelse, en dikt, ett citat, ett minne, en bön.
Känner du dig osäker med svenska språket? Inga problem, vi korrigerar texten och publicerar bara i samråd med dig. Skriv till vår redaktör margareta.schirmacher@svenskakyrkan.se så publicerar vi det i nästa kyrkobladet, gärna även anonymt om du så önskar. Välkomna med dina inlägg till senast 10 januari 2021!