Hamburg Kyrkoblad

Församlingens tidning kommer numera ut 3 gånger per år och informerar om allt som rör församlingens verksamheter, kalendarium, adresser, artiklar, nyheter m.m.

Kyrkobladet skickades ut den 1 oktober 2019.

Kyrkobladet ges ut 3 gånger per år och skickas hem till församlingens medlemmar. Vi skriver om det som har varit, om det som kommer att ske och publicerar bilder från verksamheten. Allt som rör församlingen finns dokumenterat här.

Du som vill sponsra nya lilla formatet (A5) mot tryck av din logo är välkommen att höra av dig hos vår redaktör Margareta Schirmacher

TIDNINGEN "DIE ZEIT" GAV UT EN SVERIGEBILAGA I JULI 2016
Bland andra svenska företag som har etablerat sig i "Sveriges sydligaste stad" Hamburg har även Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg fått utrymme i bilagan. Klicka här för att läsa artikeln!