Hamburg Kyrkoblad

Församlingens två tidningar för både vuxna och barn kommer ut tre gånger per år och informerar om allt som rör församlingens verksamheter, kalendarium, adresser, artiklar, nyheter m.m. Varje utgåva behandlar ett visst tema som även du som församlingsmedlem kan medverka i som skribent.

Kyrkobladet publiceras tre gånger per år och skickas hem till församlingens medlemmar. Vi skriver om det som har varit, om det som kommer att ske och publicerar bilder från verksamheten. Allt som rör församlingen finns dokumenterat här. Vanligtvis brukar vi behandla et tema, där alla som vill kan skriva inlägg. Teman omnämns i alla kyrkoblad.

Du som vill sponsra nya lilla formatet (A5) mot tryck av din logo är välkommen att höra av dig hos vår redaktör Margareta Schirmacher

”Våra fester”

...är temat i nästa Kyrkobladet och Barnbidraget som utkommer i februari 2023. Skriv gärna vad du har för favoritfester och om det finns någon speciell tradition i din familj eller med vänner. Skicka ditt bidrag innan den 25 januari 2023, om du vill ha med det i tidningen.

Mejla till hamburg@svenskakyrkan.se