Författarkväll med Ida Andersen Tisdag, 20 oktober 2020, kl. 17.30

I oxögat av Ida Andersen – om kärlek, kamp och förändring i glasbrukens gryningstid. I oxögat blev kritikerrosad och älskad av många läsare när den kom ut förra året och författaren har jämförts med både Vilhelm Moberg och Sara Lidman. Svenska kyrkans läsecirkel har bjudit in Ida Andersen att berätta om bokens bakgrund och tillkomst samt om hur livet för fattigfolket Sissel och Eskil förändrades när Kosta glasbruk grundades år 1742. Vi ser fram emot en spännande kväll!

Författarkväll med Ida Andersen
Tisdag, 20 oktober 2020, kl. 17.30

---- Det finns ett fåtal platser kvar! ----

Inträde: Caféet i Svenska kyrkan förbereder liten middag för 10 €! Vi ber om extrakollekt för författarens omkostnader. Begränsade platser. Vi ber om en kollekt från dig som inte köper middag!
Program: Middag kl. 17.30, Läsning kl. 18.00 (ca. en timme), efter det fri diskussionstid.
Anmälan till: hamburg@svenskakyrkan.se
Ort: Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg, Ditmar-Koel-Str. 36, Hamburg