Församlingsliv i Hamburg
Foto: iak

Välkommen hem i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Vi hälsar just dig varmt välkommen i Svenska Gustaf-Adolfskyrkan i Hamburg!

Vi är registrerade i Tyskland som en "Eingetragener Verein" och lyder därmed under den tyska föreningslagen. Det officiella namnet är "Schwedische Gustaf-Adolfs-Kirche in Hamburg e.V.", men kallas också Svenska Gustaf-Adolfsförsamlingen. Antalet medlemmar den 31 dec 2019 var 643 personer, inklusive barn.

Församlingen är beroende av sina medlemmar och vi strävar efter att fler svenskar i Hamburg ansluter sig till församlingen för att vi ska kunna finnas kvar. Här hittar du ANMÄLNINGSBLANKETTEN.

Fr.o.m. 2020 har vi nya medlemsavgifter enligt följande:

Välkommen
Foto: Alex & Martin/IKON

Familjer betalar 100 Euro i årsavgift,
Enskilda personer
betalar 65 Euro per år,
Ungdomar, studerande/au-pairer
betalar endast 10 Euro per år.

Istället för medlemsavgiften kan du låta överföra din kyrkoskatt till oss. Detta är möjligt om du är:

• Svensk medborgare

och
  • skriven i Hamburg.

Ladda ner blankett för att överföra din  kyrkoskatt till Svenska kyrkan i Hamburg.

Som medlem får man vara med på samtliga fasta programtidersom erbjuds nästan dagligen. Du får "Kyrkobladet" och annan information regelbundet tillskickat (per post eller e-post) och har förköpsrätt för luciabiljetter. Datum meddelas alltid via nyhetsbrev och facebook.

Kontouppgifter

för gåvor/donationer och medlemsbidrag (som är avdragsgillt):
IBAN: DE30200505501226125373
BIC: HASPDEHH

Läs mer om hur du på andra sätt kan stödja församlingen: klicka här.