Other languages with Google Translate

Halmstads församling Besöksadress: Kyrkogatan 11, 30242 Halmstad Postadress: Box 261, 30107 Halmstad Telefon:+46(35)2822000 E-post till Halmstads församling

Musikfestival i Martin Luther

Välkommen till den årliga musikfestivalen i Martin Luthers kyrka - denna gång 22/9-29/9 - en vecka fylld av sång och musik.

Plats: Martin Luthers kyrka, Långgatan, Halmstad - Fri entré. Samarr med Sensus.

Sön 22/9 kl 16.00 - 500 år med blockflöjt

Ensemblerna Nordanvind från Falkenberg och De Recordeliga från Lund under ledning av den danske dirigenten Jens Bauer. Sångsolist Maria Löfberg.

Sön 22/9 kl 19.00 - körkonsert

Halmstad kammarkör under ledning av Mats Reuter framför musik av bl a Monteverdi och Palestrina.

Mån 23/9 kl 19.00 - sånger om livet

Anja Lagerqvist, sång och Jakob Torstadius, piano bjuder på glad, svängig och berörande musik, som går rakt in i hjärtat.

Tis 24/9 kl 19.00 - when we believe

Gospel och andra goa låtar med Angeluskören. Gunilla Wahrenberg, sångsolist. Calle Persson, slagverk. Stefan Wikrén, piano. Cecilia Sandgren, ledare.

Ons 25/9 kl 19.00 - jubileumskonsert!

Två virtuosa kvinnor, Wieska Szymczynska violin, och Bénédicte Haid piano, firar 30 år tillsammans på den musikaliska scenen och bjuder på musik av L v Beethoven, J Brahms, C Debussy, M Ravel, A Ginastera och Pampeana. Samarr Halmstad Kammarmusikförening.

Tors 26/9 kl 19.00 - orgelkonsert

Stefan Wikrén spelar musik av J S Bach och improviserar.

Lör 28/9 kl 15.00 - musikcafé med disney-tema

MiMa-kören och musiker under ledning av Marita Björck framför musik från Disneys värld. Fika 50 kr och godislotteri till förmån för Världens barn. Information och fotoutställning om hjälparbetet i Myanmar.

Sön 29/9 kl 18.00 - festkonsert

Bild: Per T Buhre

Sångerskan Helena Ek och 10-årsjubilerande Karlsson Barock, en av Sveriges främsta barockensembler. Musik av Telemann, Vivaldi och Händel.
Läs mer om Karlsson Barock