Foto: Saw Ah Khee ACT Svenska kyrkan

Konsert för Världens Barn 3 oktober

Måndag 3 oktober kl. 17.30 är det konsert i S:t Nikolai kyrka för Världens Barn. Kyrkans fylls med sång och musik av barn och unga från Halmstads Kulturskola och barngrupp från Kärlekens kyrka. Välkommen att lyssna och bidra till insamlingen!

Symphonic Band under ledning av Johanna Lewis och Mikael Johansson
6 körer under ledning av Pernilla Bjurström, Cathrine Malmquist och Anna Karin Bjärnklint
Dansmixgrupp under ledning av Lena Lagerqvist
Dansensemble under ledning av Maria Sandström Dongas och Sara Skoglund
Barngrupp från Kärlekens kyrka som sjunger under ledning av Åsa Ekheimer.

Vi hoppas ni vill komma och dela det här med oss och bidra till att hjälpa andra!
Vi tar inget inträde, men det kommer finnas möjlighet att skänka pengar via swish.

Är det någon som är sugen på att springa för Världens barn, så samlas de som ska springa tillsammans med Håkan Jonsson vid Örjans valls ingång klockan 16.30 och springer tillsammans till Stora torg.

Under 25 år har Radiohjälpens insamling till förmån för världens barn bidragit till att miljoner barn fått chans att utvecklas och fått möjlighet till en bättre framtid. Men enligt FN:s utvecklingsprogram ser vi nu en historisk tillbakagång i mänsklig utveckling, inte minst som följd av coronapandemin och kriget i Ukraina. Antalet barn som tvingas arbeta ökar och aldrig förr har så många människor befunnit sig på flykt.

Att stå upp för barns rätt till hälsa, skola och trygghet är därmed viktigare än någonsin.

Insamlingen sker tillsammans med ACT Svenska kyrkans internationella arbete.