En glad man omgiven av ungdomar.
Foto: Johannes Frandsen IKON

Församlingspedagog

Välkommen att söka tjänsten som församlingspedagog för S:t Nikolai/Olaus Petriområdet i Halmstads församling.

Halmstads församling befinner sig i ett positivt utvecklingsskede och vi ser fram emot att möta framtiden tillsammans med dig! Vi hoppas att du vill vara med och bidra med ditt kunnande och engagemang med fokus på konfirmander, unga ledare och ungdomar. Halmstad församling verkar i tre områden. Vi söker nu en församlingspedagog i området S:t Nikolai/Olaus Petri.

S:t Nikolai har ett rikt liturgiskt liv, en trogen gudstjänstfirande församling och ett högklassigt och varierat musikliv. Församlingslivet präglas av ett brett församlingsarbete för alla åldrar. Barn- och ungdomsverksamheten är livaktig.

I Olaus Petri präglas verksamheten av ett nära och personligt gudstjänstliv, kör samt ungdomsgrupp, studie- och vuxengrupper.

Som person är du organiserad, kan hålla många bollar i luften och brinner för barn och ungdomars plats i kyrkan. Vi se gärna att du är utbildad församlingspedagog eller har motsvarande utbildning/erfarenhet.

Du har erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar, läger, konfirmander och unga ledare.

I nära samarbete med områdets präster kommer du att ha det mycket viktiga uppdraget att samordna och leda ungdomsarbetet. Du tycker om att planera och genomföra ungdomsläger samt att också fungera som handledare för exempelvis praktikanter. Du kommer att hålla i församlingsgemensamma utbildningar och resor för äldre ungdomar tillsammans med pedagoger i de andra områdena.

Välkommen med din ansökan senast 9 juni.

Intervjuer kommer att hållas 16 juni. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Upplysningar erhålls av:
Församlingspedagog Anne-Lie Hoffert 035-282 21 40
Områdeschef Anki Liden 035-282 20 64
HR-ansvarig Håkan Wallentin 035-282 21 24

Facklig representant:
Ulf Bengtsson, Lärarförbundet 0766-95 12 31

Välkommen med Din ansökan med personligt brev och bestyrkt CV till:

301 07 Halmstad

eller e-post: