En person har tagit av sig skorna och sitter med benen uppdragna på en parkbänk.

Barn och ungdom

Svenska kyrkan i Halmstad har en stor och varierande verksamhet för barn, som spänner från aktiviteter för föräldralediga med spädbarn till grupper för barn i skolåldern. Vi följer ungdomarna genom konfirmandtiden och vidare som unga ledare och deltagare i Svenska kyrkans unga.

Förskolor

Svenska kyrkan i Halmstads församling driver fyra förskolor. Duvan, Fisken, Granbacken och Vårhem. Vi har nöjda föräldrar och glada barn så vi hoppas på att även du och ditt barn ska hitta till oss och anmäla ert intresse. Vi har hög personaltäthet och små barngrupper. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet - välkommen att höra av Dig!

En grupp kvinnor sitter i en ring och lyfter tillsammans ett färgglatt tak. Inne i ringen, under taket, leker små bebisar.

Barn 0-6 år

Barnen har en alldeles speciell plats i kyrkan. Genom vår barnverksamhet vill vi hjälpa till att ge barnen kunskap om och upplevelser av kyrkan och den kristna tron. Barnen möter bön, andakt och gudstjänst på ett pedagogiskt och roligt sätt. Här hittar du aktiviteter och mötesplatser för barn och familj. Vi inbjuder till gudstjänst, grupper, öppna förskolor och caféer.

Barn & ungdom 6-13 år

Leka, pyssla, baka, spela spel, läsa, spela drama, åka på läger... i våra grupper för dig som är mellan 6 och 13 år finns lite olika aktiviteter. Kom och träffa vänner, nya och gamla! Fika eller bara sitt och prata med varandra och med oss.

Ungdomar

Ungdom, tonåring, student, Svenska Kyrkans Unga. Kom du också!

Kyrkan - en resurs för skolans undervisning

Välkommen att ta kontakt med våra pedagoger som erbjuder bl.a. temavandringar, guidningar i våra kyrkor eller gärna kommer på besök till er skola.

en kille i konfirmandkåpa som står och ler in i kameran.

Konfirmation 2022/2023

Du som är född 2008 nu är det din tur! Kom och ta reda på vad kristen tro handlar om och vad den kan betyda just för dig! Här kan du läsa om de olika alternativ som finns och anmäla dig.