Mötesplats S:t Lars

Nyhet hösten 2021

Nu är det äntligen dags för mötesplats S:t Lars!

Utskriftsbar fil.

Snabbfakta

När: onsdagar kl 12-21:00
Var: S:t Larsgården
Förtäring: Sopplunch kl 12:00, 40 kr
Enklare middag kl 17:00, 40 kr
Kaffe/the och enklare fika hela dagen, 10 kr

Mässa firas kl 18:30 i S:t Lars kyrka

Mer information

Upplägget? På onsdagar är det öppet hus på S:t Larsgården - för alla åldrar och personer. Vi startar med sopplunch kl 12:00 och en enklare middag finns att köpa vid 17:00. Hela dagen finns det även fika till försäljning på övervåningen. Dagen avslutas 21:00.

Finns något att göra? Här kommer det att finnas en hel del aktiviteter, körövningar, mässa, samtalsgrupper, bibelstudiegrupper, ikonmålerigrupp mm. Framför allt finns det utrymme att göra det som man vill göra - själv eller ihop med andra. Alla lokaler är tillgängliga.

Vi ser framför oss några som tar med sig fotografier, musikinstrument, handarbete, några som spelar kort eller dart, pingis, mm. Och en del pyssel av olika slag. Vi kanske målar eller lägger pussel tillsammans. Men framför allt tänker vi att det ska bli en plats för umgänge och samtal med nya och gamla bekantskaper.

Hit får du gärna komma med förslag på aktiviteter och i entrén på övre plan kommer det att finnas en anslagstavla där information om kommande aktiviteter finns uppsatt. Vi har redan fått förslag på danskurs, matlagningskurs, ikonmålerikurs och samtalsgrupper om bibeln.

Här kommer även finnas möjlighet att vara med och forma den veckomässa som sedan firas ihop klockan 18:30 i S:t Lars kyrka.

Vår förhoppning är att vi tillsammans skapar en mötesplats där man trivs och bidrar med sig själv, i den nivå man själv önskar. Kom och var med och berätta vad du önskar bidra med själv eller vill få hjälp att fylla dessa onsdagar med!

Varmt välkommen att fylla onsdagarna med oss!

Ulrika Lindholm