I kyrkan - 19 september

16 söndagen e trefaldighet

Hur påverkar corona?

Vi följer myndigheternas restriktioner. Den nya gränsen är tillsvidare 300 personer om man sitter på markerade platser inomhus och så många ryms inte i någon av våra kyrkor. Därför har vi markerat sittplatser som håller rätt avstånd; i S:t Lars, Svedvi, Kolbäck och Berg ryms ca 50 personer med avstånd, fler om man sitter i sällskap med dem man träffar ofta. I Säby får drygt 30 plats, fler i sällskap.
Var fortfarande noggrann med handhygien, att hålla avstånd samt stanna hemma om du har förkylningssymptom!
Välkommen att ta del av söndagens högmässa via radio eller länk. Gudstjänsterna sänds på Hallsta Sura Närradio enligt nedan.

LYSSNA PÅ RADION

*Lyssna på gudstjänsten i radion/på webben - direkt eller i efterhand
Du kan alltid lyssna till sändningen i efterhand, ca två timmar efter avslutad gudstjänst.
Radiofrekvens: 103,7
Webb direkt: klicka här
Webb i efterhand: klicka här

Söndag 19 september

11:00 Högmässa* i S:t Lars kyrka
Torsten Lund - flöjt.
Kyrkkaffe.

Följ med i dagens agenda - öppna/ladda ner filen genom att klicka på bilden nedan!

Kyrkoval - läs mer här!

16 söndagen efter trefaldighet