Drop in-dop...

... i S:t Lars kyrka den 25 september kl 10-14:00

hur påverkar corona?

Vi följer myndigheternas restriktioner. Den nya gränsen är tillsvidare 300 personer om man sitter på markerade platser inomhus och så många ryms inte i någon av våra kyrkor. Därför har vi markerat sittplatser som håller rätt avstånd; i S:t Lars, Svedvi, Kolbäck och Berg ryms ca 50 personer med avstånd, fler om man sitter i sällskap med dem man träffar ofta. I Säby får drygt 30 plats, fler i sällskap.
Var fortsatt noggrann med handhygien, att hålla avstånd samt stanna hemma om du har förkylningssymptom!

Hör du till dem som valt/tvingats att ställa in ett dop p g a pågående pandemi, har du nu chansen att genomföra denna händelse på ett enklare sätt.

Hör du till dem som vill bli döpt eller döpa ditt barn enkelt och högtidligt utan att för den skull arrangera en stor fest - nu har du chansen!

Vi vill gärna ge er möjlighet att fira en stor dag i livet. Det finns möjlighet att döpa sig själv eller sitt barn i S:t Lars kyrka.

Dag: lördag 25 september
Tid: klockan 10:00 - 14:00

Vad står vi för?

Du kommer som du är. Kyrkan ordnar med lokal, präst och musik. Efter dopet bjuds ni på dopkalas på S:t Larsgården. Ingen föranmälan behövs och det kostar inte heller någonting.

Vad behöver ni göra?

Du kan behöva legitimation samt ett medgivande från barnets andra vårdnadshavare om ni inte kommer tillsammans. Före varje dop hålls ett dopsamtal med prästen. Där kan eventuella faddrar också delta.

För mer information - se kontakt nedan.

Välkomna att döpas!

E-post: