Välkommen att njuta av sommaren tillsammans med Hallsbergs församling!

Nyhet Publicerad Ändrad

I sommar kan du ta del av konserter med vacker musik och sommarträffar med hembakt fikabröd och underhållning.

Sommarträffar i trädgården bakom Adventskyrkan

Välkommen att njuta av underhållning och hembakt fikabröd i trädgården bakom Expeditionen klockan 14.00–16.00 dessa onsdagar:

• 29 juni - Håkan Isacsson, Änglamark och pärleport. Håkan Isacsson bjuder på finstämda visor, läsartoner och mer rytmiska tongångar, varvat med humor och allvar.
  • 6 juli - Evangelium i tal och ton med Frälsningsarmén
  • 13 juli - Linda Nordin Johansson Här, vid stranden...
  • 20 juli - Christy O’Leary och Janne Runbäck Songs of Hope and comfort
  • 27 juli - Anna Martinsson, med eller utan sällskap, sjunger och spelar musik från när och fjärran.
  • 3 augusti - Tid och otid. Är det dags nu? Sånger och tankar med Heléne Gustafsson och Göran Aldman
  • 10 augusti - Allsång med Kajsa och Peo.

Sommarens konserter

Vid fyra tillfällen i sommar är du välkommen att lyssna på vacker musik i våra kyrkor. Vid konsert i Sockenkyrkan avgår kyrkbuss från Nytorget kl. 18.00.

1 juni kl. 18.30 Adventskyrkan
Vi sjunger sjunger in sommaren! Konsert med körerna Carpe diem och Gospel sisters with company samt anställda. Välkommen att njuta av härliga sommarsånger! Det blir körsång, solosång och flöjt.

15 juni kl. 18.30 Sockenkyrkan
Konserten Hälsning till Närke med organist Magnus Berglöf. Magnus Berglöf är ett välkänt ansikte i Hallsberg efter sin tid som organist i församlingen. Efter konserten blir det mingel med tilltugg i Sockenstugan.

17 augusti kl. 18.30 Adventskyrkan
Orgelkonsert med sommartema med Axel Lundqvist. Det blir musik av bland andra J. S. Bach, FranÇois Couperin och Emil Sjögren.

31 augusti kl. 18.30 Sockenkyrkan
Konsert med Patrik Ahlberg och Staffan Sjögren. Patrik och Staffan bjuder på en konsert där vi får lyssna till gitarr och flöjt.

Café i Sockenstugan

Har du vägarna förbi Sockenkyrkan? Stanna då till vid Sockenstugan för att ta en kopp kaffe eller te och samtala. Det finns leksaker till barnen och alla åldrar är välkomna!

VECKA 33
15 augusti 13.00-16.00