Hallsbergs församling sänder gudstjänster i Örebro närradio 95,3.

Från och med söndag 29 mars sänder Hallsbergs församling flera av veckans gudstjänster i Örebro närradio 95,3 MHz. Läs mer om när vi sänder, ställ in rätt radiokanal och delta i gudstjänstgemenskapen!

Coronapandemin gör att många som vill delta i gudstjänster inte kan göra det med anledning av de rekommendationer som kommer från regeringen och myndigheter. Hallsbergs församling vill att alla ska ha möjlighet att fira gudstjänst och ta del av gudstjänstgemenskapen. Därför kommer vi från och med söndagen 29 mars att sända söndagarnas gudstjänster och tisdagarnas veckomässor i Örebro närradio 95,3 MHz. Klicka här för att lyssna på webben. Ställ in rätt frekvens eller lyssna online och var med och fira gudstjänst!

Kommande sändningar:

• Söndagar kl. 10.00, repris söndagar kl. 18.00
  • Veckomässa kl. 18.30, repris onsdagar kl. 19.00

Hallsbergs församling är glada att samarbetet med Örebro närradio fortsätter. Tack vare detta kan vi nå personer som inte har möjlighet att komma till kyrkorna och ändå kunna vara tillsammans (med fysiskt avstånd) och fira gudstjänst, ta del Jesus budskap och öka den sociala gemenskapen.

Med reservation för att förändringar kan ske.