Kyrkokören

Kyrkokören är en kör i Hallsbergs församling med bred repertoar.

HÖSTTERMINEN BÖRJAR VECKA 36. Vi hoppas att kunna VÄLKOMNA alla körsångare tillbaka då! Läs mer om hur Hallsbergs församling hanterar det nya coronaviruset här.

Kyrkokören har en lång historia i Hallsbergs församling. Kören träffas och övar på tisdagar kl 19.15-20.45 i Församlingsgården.

Kören har många traditionella uppgifter i församlingen så som att medverka vid gudstjänsterna vid t.ex. 1:a advent, julotta, påskdagen, pingst, midsommar och Alla helgons dag. Förutom dessa kyrkligt traditionella högtider så har kyrkokören en tradition att sjunga helt profana sånger vid vår populära Semmelafton, ett arrangemang med semlor, körsång och konstutställning.

Kyrkokören har visserligen många traditioner men det hindrar inte att kören också tar till sig helt nya erfarenheter med nya sånger, nya arrangemang och nya musikaliska verk.

Tid: Tisdagar kl. 19.15-20.45
Plats: Församlingsgården

Varmt välkommen!

Sjung lovsång alla länder, och prisa Herrens namn