Kyrkokören

Var med och sjung i vår nystartade kyrkokör! Vi övar tisdagar kl. 19.00. Välkommen!

Nystart för kyrkokören!

I vår gör vi en nysatsning för körmusiken i församlingen och startar nu en traditionell kyrkokör! Vi sjunger vid traditionella högtider så som jul, påsk och allahelgona.

Nu söker vi dig som är intresserad av att dela sången och glädjen i ett kyrkligt sammanhang. Vi söker både damer och herrar i alla stämmor. Det är positivt om du har kör-och notläsningserfarenhet med det är inget krav - vi lär oss tillsammans.

Vi övar tisdagskvällar direkt efter veckomässan kl. 19.00-20.45 i Församlingsgården med start tisdag 17 januari. Sång och glädje varvat med umgänge och en härlig gemenskap är A och O! Anmäl gärna ditt intresse till kantor Sanna Maria Ringshagen, men det går även bra att prova på de första gångerna.

Tisdagar kl. 19.00-20.45
Plats: Församlingsgården