Musiker sökes

Ett stimulerande och roligt arbete

Här finns ett varierat gudstjänstliv, en omfattande barnverksamhet, ett medvetet diakonalt arbete och ett rikt musikliv.

Hos oss får du möjlighet att verka i en stadsnära landsortsförsamling med ett rikt församlingsliv för både barn och vuxna. Vi är en församling med stor barnverksamhet som vi vill fortsätta att utveckla. Vi firar gudstjänst varje söndag i en av våra tre kyrkor, samt kvällsmässor. Tjänstgöring i hela församlingen förekommer.

Uppdraget som musiker innebär att du får vara med och utveckla församlingens musikaliska verksamhet tillsammans med vår kantor. Vi söker dig som vill vara med och utveckla det goda arbete som bedrivs i Hällby församling med Tumbo och Råby-Rekarne.

Som musiker är du tillsammans med övriga anställda en resurs i församlingens gemensamma, löpande verksamhet med gudstjänster, andakter och kyrkliga handlingar. Du kommer att spela på gudstjänster och förrättningar det innebär ett arbete tillsammans med både anställda och ideella medarbetare.

Här finns möjligheterna för den lokala utformningen av musikverksamheten med barn, körer, gudstjänst och övrig verksamhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten förutsätter körkort. Du ska vara medlem i Svenska kyrkan och en merit är om du varit aktiv i församlingsverksamhet i Svenska kyrkan.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 5 november 2021.

Sänd ansökan till: hallby.forsamling@svenskakyrkan.se

eller per post till:

Hällby församling med Tumbo och Råby-Rekarne Kyrkvallen 2 632 39 ESKILSTUNA

Märk din ansökan med "Musiker”

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION:

Kyrkoherde Ove Nyman