Barn fr. 12 år

Bild: Caroline Larsson

för dig som går i årskurs 6
Plats: Hällby kyrka
Tid: Måndagar kl. 14.30-17.00 (Drop-in fram till kl. 16.00)
Ungdomsgruppen umgås, diskuterar och hänger tillsammans. Vi gör allt möjligt:      pysslar eller spelar spel, gör utflykter, åker på läger och diskuterar allt mellan himmel och jord. Ibland lagar vi mat eller bara umgås – det finns gott om tid att bara vara, fika och ha kul. På plats finns sköna soffor att hänga i levande ljus och fika. Vi avslutar med en stilla stund i kyrkan. Personalen finns till för dig om du behöver någon att prata med.
Vi hjälper dig också om du vill komma i kontakt
med andra som kan ge råd och stöd.