Foto: Caroline Larsson

för dig över 11 år
Plats: Hällby kyrka
Tid: Onsdagar kl. 14.30-16.30

Församlingens barn -och ungdomesverksamhet är ett viktigt led i dopuppföljningen. Verksamheten erbjuder möjlighet för barnen att samtala om liv och tro. Församlingen erbjuder goda aktiviteter i anslutning till kyrkoåret och kyrkliga traditioner.

Ungdomsgruppen umgås, diskuterar och hänger tillsammans. Vi gör allt möjligt: pysslar eller spelar spel, gör utflykter, åker på läger och diskuterar allt mellan himmel och jord. Ibland lagar vi mat eller bara umgås – det finns gott om tid att bara vara, fika och ha kul. På plats finns sköna soffor att hänga i levande ljus och fika. Vi avslutar med en stilla stund i kyrkan. Personalen finns till för dig om du behöver någon att prata med.
Vi hjälper dig också om du vill komma i kontakt med andra som kan ge råd och stöd.