Foto: Adobestock

Kyrkomusiker 100%

I Häljarps församling, strax utanför Landskrona, finns fyra kyrkor Asmundtorp, Tofta, Annelöv och Saxtorp. Församlingen växer och har en ung befolkning, cirka 5300 är kyrkotillhöriga. I församlingen har vi ett rikt musikliv, stor barnverksamhet och stor potential att utveckla konfirmandarbetet.

I Asmundtorps kyrka finns bland annat en helt renoverad Åkerman&Lund tremanualig orgel och en Grotrian&Steinweg konstertflygel. Dessutom finns en Frobenius tvåmanualig orgel i Saxtorps kyrka.

Vi behöver dig som med glädje och inspiration vill vara med och utveckla gudstjänst och musiklivet.

• Du har erfarenhet och gillar att möta barn, ungdomar och vuxna i det musikaliska arbetet.
  • Kan arbeta pedagogiskt.
  • Har lätt för att knyta kontakter.
  • Behärskar både piano och orgel och har en god genremässig bredd.
  • Är kantor, organist (Kyrkomusiker B och C) eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Körkort och egen bil krävs i arbetet.

Kyrkoherde Ingvar Pråmell, 0705-60 20 84
Organist Adriano Gaglianello, 0702-58 44 47

Sista ansökningsdag: 16 april

Facklig representant: Sofia Hernqvist 040-27 91 85