Ung ledare

Vill du vara ung ledare? Det är viktigt att ha någon att se upp till. Och det är viktigt att känna sig behövd.

Höstterminen

Vi börjar igen den 3 september. Vi ses!

Är du konfirmerad är du välkommen att vara ung ledare i vår församling! Vi ger dig en ledarutbildning och vägleder dig att hitta din ledarstil. Som ung ledare i församlingen hjälper du till med konfirmanderna, är en länk mellan oss anställd och konfirmanderna. Succesivt får ni vara med och leda konfirmanderna i olika övningar och i andakter.

Vi lovar att det blir ett minne för livet och en merit i ditt CV.

Vill du veta mer? Kontakta mig!

Henrik Koverberg

Komminister