Söndagen den 16 okt var det fullt av liv i Sunnemo kyrka när det var familjegudstjänst. Ett 50 tal personer fick se barnen sjunga, spela och agera i en liten teater om Sackaios. Temat var bl a den Gyllene regeln; va mot andra så som du vill att de skall vara mot dig, och att vi alla passar in och får vara med trots att vi är olika. Det var även en konstutställning i kyrkan med barns konstverk och efter gudstjänsten bjöds det på spagetti och köttfärssås i församlingshemmet.
Foto: Ulrica Fransson

Barn och ungdomsverksamhet, Sunnemo och N. Råda

Nyhet Publicerad Ändrad

Här finns anmälningsformulär för barn och ungdomsverksamheterna i Norra Råda och Sunnemo. UPPSTART Vecka 36!

Pysslingen 4-5 år

Sunnemo församlingshem Måndagar jämna veckor kl 9-11  För barn födda år 2017 och 2018.

Buskul Åk F-2: Upptäckarna

Sunnemo församlingshem måndagar jämna veckor Upptäckarna kl 14.30-16.30

Buskul Åk 3-6: Äventyrarna

Sunnemo församlingshem Jämna onsdagar kl 14-15 häng, kl 15-17 verksamhet

Nedan fyller du barnets person- och kontaktuppgifter:

Nedan fyller du i vårdnadshavares person-och kontaktuppgifter

Godkännande och samtycke till publicering. Vi ber er som vårdnadshavare att samtala med ert barn och fylla i nedan om ni samtycker till publicering av bilder på barnet i Hagfors pastorats medier. Det är helt frivilligt att godkänna/samtycka eller inte godkänna/samtycka till nedanstående typer av publicering, och ni kan ändra er när som helst. Det påverkar heller inte ert barns deltagande i verksamheten om ni inte godkänner/samtycker.

EXTERN WEBBPLATS: Nedan gör du ett val om bild på ditt barn eller barnets namn publiceras på Hagfors pastorats externa webbplats. www.svenskakyrkan.se/hagfors Om du godkänner intygar du även att barnet är underrättad om detta och accepterar att bilder får publiceras. Du är medveten om att om webbplatsen har utgivningsbevis eller om publiceringen görs med journalistiska ändamål behöver inte Hagfors pastorat ditt godkännande, men ditt ställningstagande kommer att tas i beaktning innan eventuell publicering.

SOCIALA MEDIER: Nedan gör du ett val om samtycke till att bild på ditt barn publiceras i Hagfors pastorats sociala medier (Facebook: Hagfors pastorat,Hagfors pastorats barn, familj och ungdomsverksamhet. Instagram: berggardenhagfors, svenskakyrkanhagfors ). Om du samtycker intygar du även att barnet är underrättad och accepterar detta. Men mitt ställningstagande kommer att tas i beaktning innan eventuell publicering

MARKNADSFÖRNING: Nedan gör du ett val om samtycke gällande att ditt barns namn samt bild och film på dittt barn publiceras i Hagfors pastorats marknadsföringsmaterial (t.ex. på bloggar, webbplatser, sociala medier eller i tryckmaterial). Om du samtycker intygar du även att ditt barn är underrättad och att barnet accepterar att namnet får publiceras

Godkännande av resor vid aktivitet