Kvarterskyrkan på kajen

Sedan 2017 hyr Svenska kyrkan Hägersten in sig i lokaler på Sjövikskajen, vid Årstaviken. Här ryms plats för allt från gudstjänster till sångstunder, konserter, samtalsgrupper och körrepetitioner.

Sedan 2017 hyr Svenska kyrkan Hägersten in sig i lokaler på Sjövikskajen. Med vacker utsikt över Årstaviken, bedrivs här en rik verksamhet för både barn och vuxna. Förutom ett café finns här även plats för bland annat annat sångstunder, öppen samtalsgrupp och körverksamhet.

Sjövikskajen 36–42

Post till Kvarterskyrkan på kajen skickas till:

Svenska kyrkan Hägersten
Bäckvägen 34
126 47 Hägersten

Distriktschef Gröndals distrikt

En bebis i dopklänning sover i någons famn. Ett barn klappar på bebisens huvud.

Boka dop

Här kan du boka dop i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera ditt dop.

En karaff med saft och några glasflaskor vatten står på ett bord.

Låna lokal för dopfika

Du som är medlem och församlingsbo i Svenska kyrkan Hägersten kan utan kostnad få tillgång till lokal i samband med dop eller begravning. För övriga tar vi ut en mindre avgift. Läs mer om lokalerna här.