Trivselträff

Samling runt kaffebordet i Mälarhöjdens kyrka. Här samtalar vi och stöttar varandra.

Vi pratar om alla sorters frågor

Vi börjar med andakt, följt av god samvaro. Kaffe och smörgås serveras till självkostnadspris. Vi träffas i Mälarhöjdens kyrka.

Tisdagar (jämna veckor), 11 januari till 3 maj.
Kl. 13.00–14.30 Mälarhöjdens kyrka

Ledare är Karin Österby tillsammans med Björn Sandström och husmor Karen Wendleman.

Träffas och umgås – Aktuella evenemang

12/10 Bibliskt AW

Avsluta arbetsdagen med en annorlunda After Work. Bläddra i Bibeln med ett glas kallt i handen. Prata om textsamlingen som engagerar så många. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00–20.00.

15–16/10 Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen, på lördag kl. 10.00–14.00, och på söndag kl. 11.00.

17–18/12 Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar. På lördagen förbereder vi söndagens julgudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen, på lördag kl. 10.00–14.00, och på söndag kl. 11.00.

Träffas och umgås – Hitta din mötesplats

En skylt med texten Öppet hänger på en stolpe utomhus.

Öppet hus

Välkommen till samvaro och gemenskap. Öppet hus passar för dig som är dagledig. Vi träffas i Uppenbarelsekyrkan samt i kyrkorna i Gröndal och Mälarhöjden

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med, vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för föräldralediga med barn, eller lunchandakterna. Öppet fyra dagar i veckan.

Trivselträff

Sommarutfärder med kyrkan

Följ med på härliga sommarutflykter. Du står själv för SL-kostnad till och från arrangemangen samt eventuell förtäring där inget annat uppges. Kyrkan står för eventuell entré och visning. Välj mellan flera utflykter. Välkommen!

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar både från Axelsberg och Västertorp. Vi äter lunch tillsammans vid vårt promenadmål Mälarhöjdens kyrka.

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.

Kamratklubben

För dig med funktionsvariation. Vi träffas och har olika teman samt sjunger, fikar och skrattar tillsammans. Vi avslutar med andakt med ljuständning i kyrkorummet.

Närbild på ett par lappade jeans.

Handarbetshörna

Låt kreativiteten flöda i Kvarterskyrkan på kajen. Vi skapar med hjälp av varandra. Och fikar till självkostnadspris.