Tisdagssnack i Uppenbarelsekyrkan

Välkommen till intressanta föreläsningar och samtal.

TISDAGSSNACK I UPPENBARELSEKYRKAN

Har du frågor om Tisdagssnack? Kontakta Birgitta.

Birgitta Sommarbäck

Svenska kyrkan Hägersten

Diakon, Uppenbarelsekyrkan, Samordnare för ideella

Mer om Birgitta Sommarbäck

Telefontid, tisdagar och torsdagar, kl. 08.30–09.30.

Hitta nästa Tisdagssnack

Hitta nästa föredrag eller kulturevenemang

2022-02-06 • Afternoon tea – författarsamtal med Carl Henrik Carlsson

Vi träffar Carl-Henrik Carlsson. Han är aktuell med den hyllade boken Judarnas historia i Sverige.

2022-02-12 • Konsert: Love

Alla hjärtans feel good med ungdomskören Chorista. Tankar, berättelser och sånger kring kärlek. Skratt och humor, men också allvar och djup. Välkommen!

Grekland 2015

2022-02-15 • Tisdagssnack – med Suzanne Reuter och Björn Dahlman

Träffa skådespelerskan Suzanne Reuter och clownen Björn Dahlman. De berättar om sitt engagemang i Clowner utan Gränser. Anmäl dig senast 11 februari.

2022-03-13 • Afternoon tea – samtal med KG Hammar och Lotta Fång

Träffa KG Hammar och Lotta Fång. De är aktuella med Lilla fredsboken. Hur kan vi arbeta för frid och fred, idag och i våra liv?

2022-03-26 • Regnbåge över skapelsen – En helg om miljö och mångfald 26–27/3

Två dagar i skapelsens och regnbågens tecken. I samband med Earth Hour 2022. Välkommen till föredrag och aktiviteter. Tillsammans värnar vi skapelsens och mänsklighetens mångfald.

2022-04-03 • Guidad tur i Uppenbarelsekyrkan

Upptäck katedralen på Vallfartsberget i Hägersten. Du får lära känna kyrkorummet och Columbariet. Och du får höra om berättelserna som finns i de vackra mosaikfönstren.

2022-04-11 • Passionsfilm i Uppenbarelsekyrkan

Film i kyrkan under Stilla veckan. Vi utforskar hur det är att vara människa. Vi utgår från livserfarenheter som är aktuella i påskens drama.

2022-05-01 • Afternoon tea – författarsamtal med Wera von Essen

Möt prisbelönade författaren Wera von Essen, som är aktuell med romanen Svar till D.

2022-05-10 • Tisdagssnack – Dags att agera för klimatet

Vi träffar klimatsamordnaren Elsa Levinson. Tillsammans identifierar vi det som hindrar oss att agera. Hur kan vi hantera hindren och börja välja förändring?

2022-05-29 • Guidad tur i Uppenbarelsekyrkan

2022-05-29 • Samlingsutställning i Uppenbarelsekyrkan 29/5–27/6

Se konst i Uppenbarelsekyrkan. Lokala konstnärer ställer ut verk på temat himmel. Missa inte vernissagen 29 maj.