Tisdagssnack i Uppenbarelsekyrkan

Välkommen till intressanta föreläsningar och samtal.

Hitta nästa Tisdagssnack

25/4 Tisdagssnack – Zdravko Beslic om bin

Kom och fika och lyssna på en inspirerande föreläsning om miljö, skapelse och hållbarhet. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Fri entré.

21/2 Tisdagssnack – Inessa Rejer om Den öppna dörren – Anmälan senast 17/2

Välkommen på en spännande föreläsning kring volontärarbete och ideell verksamhet. Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Vi bjuder på soppa. Kostnadsfritt.

Har du frågor? Kontakta Birgitta.

Birgitta Sommarbäck

Svenska kyrkan Hägersten

Diakon, Uppenbarelsekyrkan, Samordnare för ideella

Mer om Birgitta Sommarbäck

Telefontid, tisdagar och torsdagar, kl. 08.30–09.30.

Hitta nästa föredrag eller kulturevenemang

5/2 Söndagsmässa för själen med konst och dans

Välkommen till en söndagsmässa för själen. Vi firar Kyndelsmässodagen med ikonmålningar, ljus och cirkeldans. Kl. 11.00 i Mälarhöjdens kyrka.

21/2 Tisdagssnack – Inessa Rejer om Den öppna dörren – Anmälan senast 17/2

25/3 Klimatvänligt pyssel med fika

Kom och gör din egen miljövänliga deodorant, och andra klimatsmarta grejer! Vi blir inspirerade av konstnären Lilian Bäckman. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 16.00. Kostnad 100 kr.

25/4 Tisdagssnack – Zdravko Beslic om bin

3–5/4 Passionsfilm: Tre filmer om att vara människa

Kom och se film i kyrkan kring de stora existentiella frågorna. Vi utforskar hur det är att vara människa. Filmerna utgår från livserfarenheter som är aktuella i påskens drama. Kl. 19.00 i Uppenbarelsekyrkan, tre kvällar i rad.