Ia Lidman, ledare för Skapande dans

Skapande dans (8-12 år)

Dansa och hitta ditt eget uttryckssätt. I skapande dans kan du hitta dina egna rörelser. Genom improvisation och koreografi stärker vi vår självkänsla.

verksamhet pausad på grund av rådande restriktioner

På grund av rådande restriktioner med anledning av pågående Covid-19 pandemi har vi pausat denna verksamhet under vårterminen 2021. Förhoppningsvis kan vi öppna upp så smått under höstterminen 2021. Håll utkik närmare i tid i sociala medier och här på webbplatsen.

En dansgrupp för dig som är 8–12 år. I skapande dans hittar vi kroppens rörelsemöjligheter på ett lekfullt och kravlöst sätt. Det finns inga rätt eller fel. Genom att blanda improvisation, samarbetsövningar och koreografi upptäcker du ditt alldeles eget unika rörelsespråk. Varje individs uttryckssätt värdesätts och lyfts fram.

Skapande dans främjar självkänsla, gemenskap, kreativitet och acceptans av olikheter. Du deltar utifrån sina egna förutsättningar och det krävs inga förkunskaper.

Onsdagar, kl. 16.30–17.30. Startvecka ej klart.
Ledare är Ia Lidman.

För info och anmälan, kontakta Charlotta Larsson:

Charlotta Larsson

Svenska kyrkan Hägersten