Stenar med texten "Saknar dej" och "Pappa" på en grav

Saknad
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Samtalsgrupper vid sorg

Har du förlorat en anhörig eller vän genom dödsfall? Att kunna dela dina erfarenheter kan vara till stort stöd.

Här finns samtalsgrupper både dagtid och kvällstid

Efter att ha förlorat en anhörig eller vän genom dödsfall, kan det vara till stort stöd att dela sina erfarenheter med andra i liknande situation. Genom att delta i en samtalsgrupp får du möjlighet att prata om eventuell sjukdomstid, dödsfall, begravning och alla dagar som kommer efteråt, då en ska orka med livet.

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Det kostar ingenting att delta.

Välj det alternativ som passar dig bäst:

Dagtid
Gruppen träffas i Uppenbarelsekyrkan (Bäckvägen 34) på tisdagar kl. 15,00 - 16,30 följande datum: 12 oktober, 26 oktober, 9 november, 23 november, 8 december och en återträff efter nyår.
Ledare är Marie Kullenberg, präst och Christina Öjhagen, präst.

Kvällstid
Gruppen träffas i Uppenbarelsekyrkan (Bäckvägen 34) på onsdagar kl. 18,00 - 19,30 följande datum: 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december och en återträff efter nyår.
Ledare är Staffan Alberts, präst och Carolina Magnusson, diakon.

Information och anmälan

Vill du ha mer information eller anmäla dig till en av grupperna, kontakta Anna Rödström, via e-post anna.rodstrom@svenskakyrkan.se eller tfn. 08-685 30 90.

Anmäl dig senast 24 september!

För info och anmälan, kontakta Anna Rödström.

Anna Rödström

Svenska kyrkan Hägersten