Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen.

Hitta nästa pilgrimsvandring

10/4 Pilgrimsvandring light

Kom och prova på pilgrimsvandring! Vi rundar av påsken med att vandra mellan Gröndals kyrka och Mälarhöjdens kyrka. Vandringen tar ca 3 timmar. Välkommen!

21/5 Pilgrimsvandring light

Kom och prova på pilgrimsvandring! Denna söndag vandrar vi mellan Gröndals kyrka och Uppenbarelsekyrkan. Vandringen tar ca 3 timmar. Välkommen!

5–6/6 Pilgrimsvandringsdagar på Marielund, Ekerö – Anmälan senast 26/5

Välkomna till några dagars Pilgrimsvandring för kropp och själ. Vi vandrar både på Ekerö och Färingsö. Vi utgår från katolska stiftsgården Marielund, där vi äter och sover över.

Har du frågor? Kontakta Birgitta.

Birgitta Sommarbäck

Svenska kyrkan Hägersten

Diakon, Uppenbarelsekyrkan, Samordnare för ideella

Mer om Birgitta Sommarbäck

Telefontid, tisdagar och torsdagar, kl. 08.30–09.30.

Avgiftsfritt – Tack vare ditt medlemskap

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri. Tack för att du är medlem – du är del av något större.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Om pilgrimsvandring på Svenska kyrkans nationella sidor

Ett led människor går på en stig bland lövträd.

Pilgrimsvandring

I Sverige finns över 40 pilgrimsleder. Du kan vandra själv eller tillsammans med andra. På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ.

Digital pilgrimsvandring

Telefonen bär vi alltid med oss. Har du tänkt på att den kan vara din bönbok?

Retreat, pilgrimsvandring, meditation och cirkeldans

En kvinna med knäppta händer och slutna ögon. Ett hjärta svävar framför henne.

Meditation

Meditation är en stund att längta till. Det är hälsa för själen. Och en väg till andlig fördjupning. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan varannan torsdag kl. 17.00.

Pilgrimsvandring

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen både till Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka.

Cirkeldans

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Efter dansen samtalar vi om växande och utveckling.