Två gröna pratbubblor.
Foto: Illustration: Julia Åström

Öppen samtalsgrupp

Med livet i fokus. Vi samtalar kring det som rör sig i oss och omkring oss. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen.

Tisdagar, jämna veckor, kl.18.30–20.00 Kvarterskyrkan på kajen.
6 september, 20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november, 13 december.

Med livet i fokus. Vi samtalar kring det som rör sig i oss och omkring oss. Vi möts och delar med oss av tro, tvivel, tankar och upplevelser med stöd ur Bibeln, andra böcker och artiklar.

Ledare: Christina Öjhagen, präst

Andlig fördjupning – Aktiviteter

En ikonmålning visar intåget i Jerusalem.

3–5/2 Ikonmålning i Mälarhöjden

Prova på ikonmålning under en helg. Vi bekantar oss med grunderna i hantverket. Och samtalar om ikonen som inspiration, vid exempelvis bön och meditation. Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig via e-post. Välkommen!

14–16/4 Fördjupningshelg om andlighet och kristen tro – Anmälan senast 27/2

För dig som, tillsammans med andra, vill samtala om andlighet och kristen tro, och vill fördjupa din kunskap om den kristna traditionen. Vi bor på Marielunds stiftsgård på Ekerö. Kostnad för hela helgen: 1000 kr/person. Välkommen!

En ikonmålning visar intåget i Jerusalem.

3–5/3 Ikonmålning i Mälarhöjden