Organist med inriktning kör 100%

Till Uppenbarelsekyrkan söker vi en ny organist. Här blir du en central del av vårt rika musikliv. Du arrangerar konserter och leder körer. Ansök nu!

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av att leda kör, både ungdoms- och vuxenkör, samt ensemble på hög nivå.

• Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och kreativ.
  • Du har struktur i ditt arbetssätt, hög servicekänsla och är relationsskapande.
  • Du är tydlig i din kommunikation och har ekonomisk medvetenhet, samt har god förmåga att leda och motivera andra att nå gemensamma mål och skapa engagemang.

Tjänsten är tillsvidare och innebär:

• Att du tjänstgör enligt, med kolleger, upprättat schema på gudstjänster och kyrkliga handlingar.
  • Att du är en del i församlingens rika konsertliv, kan ackompanjera körer/solister samt arrangera konserter i egen regi.
  • Att du tillsammans med övriga musiker planerar och utvecklar den kyrkomusikaliska verksamheten
    att leda körer, i första hand två ungdomskörer och Hägerstens kammarkör.
  • Vi söker dig som har organistexamen (lägst B-behörighet enligt Svenska kyrkans valideringssystem).

Intervjuer kommer att ske:
Onsdag 9 mars, eftermiddag
Torsdag 10 mars, förmiddag

Provspelning, orgel, sker tisdag 8 mars från kl. 16.00.
Provdirigering av ungdomskören sker onsdag 9 mars från kl. 18.30.

Information om tjänsten:
Anna Rödström, distriktschef, 08-685 30 90, anna.rodstrom@svenskakyrkan.se

E-posta din ansökan till hagersten.info@svenskakyrkan.se, ange organist i ämnesraden, sista ansökningsdag 13 februari.

Lär känna musiklivet i Svenska kyrkan Hägersten

Lär känna Uppenbarelsekyrkan