Foto: Billy Alexander

6/9 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Efter dansen samtalar vi över en kopp te. Vi pratar om växande och utveckling utifrån en bibeltext. Kl. 17.30–20.00 i Mälarhöjdens kyrka.

Tisdag 6 september kl. 17.30–20.00 Mälarhöjdens kyrka

Kostnadsfritt

I Cirkeldans dansar vi hand i hand. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Dansen leds av Eva Ullner och samtalen av prästen Mats Johansson.

Tack för att du är medlem – du är del av något större

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara kostnadsfri.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Hitta nästa tillfälle

20/9 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

4/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

18/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

1/11 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

Hitta nästa retreat, meditation, pilgrimsvandring eller cirkeldans

4/9 Pilgrimsvandring light

En vandring i grupp i vår närmiljö. En bra möjlighet att prova på pilgrimsvandring. Vi utgår från Uppenbarelsekyrkan kl. 13.00. Kostnadsfritt. Välkommen!

20/9 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

24/9 Retreat i Uppenbarelsekyrkan

Kom på en dags vila och återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi bjuder in till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Lunch ingår. Kostnadsfritt. Anmäl dig senast 16 september.

2/10 Pilgrimsvandring light

4/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

18/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

22/10 Retreat i Uppenbarelsekyrkan

Kom på en dags vila och återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi bjuder in till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Lunch ingår. Kostnadsfritt. Anmäl dig senast 14 oktober.

30/10 Pilgrimsvandring light

1/11 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

19/11 Retreat i Mälarhöjden

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Kostnadsfritt. Lunch och fika ingår. Anmäl dig senast 11 november.

20/11 Retreat i Mälarhöjden