Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

4/9 Mässa med små och stora

Barnkören och Småhägrarna sjunger för oss i denna mässa. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 11.00.

Söndag 4 september kl. 11.00  Uppenbarelsekyrkan

Yohanna Seaton, präst
Martin Blomquist, musiker

Medverkande:
Martin Blomquist, orgel och piano
Carolina Magnusson
Maria Wilsson, körledare,
Barnkören och Småhägrarna
Elisabeth Haag, tvärflöjt

Hitta fler gudstjänster

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.

4/9 Mässa med små och stora

Två personer sitter bredvid varandra utomhus med varsin psalmbok.

25/9 Friluftsgudstjänst med små och stora

Gudstjänst ute i det fria. Kl. 11.00 vid päronträdet vid Gröndals kyrka. Barnens Bibel delas ut. Vid dåligt väder flyttar vi inomhus. Välkommen!

2/10 Temagudstjänst – Mikael och draken

Barn- och ungdomskörer medverkar i denna gudstjänst med berättelsen om Mikael och draken. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 11.00.

6/10 Himmel, orgel och pannkaka– Gudstjänst för liten som stor

Vi firar gudstjänst på golvet. Vi utforskar också vår nya, stora, orgel tillsammans. Och så fortsätter vi med äta pannkaks-lunch. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 10.00.

Fyra röda blockljus brinner i en adventsljusstake.

24/12 Midnattsmässa i Gröndals kyrka

Fira julen med en stämningsfull midnattsmässa i Gröndals kyrka kl. 23.00. Janna Vettergren sjunger. Välkommen!

En bokmärkesängel hänger som prydnad i julgranen.

25/12 Musikgudstjänst på kajen

Fira juldagen med musikgudstjänst i Kvarterskyrkan på kajen kl. 11.00. Alla kajens medarbetare hälsar välkommen!

En bokmärkesängel hänger som prydnad i julgranen.

26/12 Musikgudstjänst – Den heliga natten

Den Heliga Natten av Hilding Rosenberg. Välkommen till musikgudstjänst i Uppenbarelsekyrkan kl. 16.00.

31/12 Nyårsbön i Mälarhöjdens kyrka

Vi minns året som har gått. Och ber för det kommande året. Välkommen till Mälarhöjdens kyrka kl. 16.00.