3/9 Drop-in-dop i Kvarterskyrkan på kajen

Passa på! Välkommen till drop-in-dop i Kvarterskyrkan på kajen, lördag 3 september från kl. 10.00 till 15.00. Lite enklare, men lika stort. Här kan du läsa vad som är bra att känna till innan du/ni kommer.

Lördag 3 september kl.10.00–15.00 Kvarterskyrkan på kajen

Vi ordnar festen för den stora dagen. Vi har förberett och planerat. Vi har kokat kaffet och dukat borden till fest. Vi bjuder på dopfika. Det är bara att dyka upp.

En vattendroppe.
Foto: Illustratör Susanne Engman

Att döpas kan faktiskt vara så enkelt som att enbart ta sig till kyrkan. Här står präst, musiker, vaktmästare med flera till ert förfogande och ser fram emot att fira dagen med er. Kom som ni är – själva eller med nära och kära.

Bra att veta:

• Dopet har ingen åldersgräns – unga och gamla i alla åldrar kan döpas.
  • Personer under 18 år behöver samtliga vårdnadshavares tillstånd.
  • Eventuella faddrar behöver vara döpta – de kan självklart också döpas i samband med drop-in-dopet.
  • Dopdräkt finns att låna till både barn och vuxna för den som vill. Det går också bra att döpas i sina vanliga kläder.

Kommande drop-in-dop

Lördag 3/9 kl. 10.00–15.00 – Kvarterskyrkan på kajen
Lördag 12/11 kl. 09.00–15.00 – Mälarhöjdens kyrka
Lördag 18/2 2023 kl. 10.00–15.00 – Gröndals kyrka

Drop-in-dop – lite enklare, men lika stort. Vi ordnar festen för den stora dagen. Kom som ni är – själva eller med nära och kära.

Drop-in-dop i Mälarhöjden

En liten pojke hjälper till att hälla vatten i dopfunten. Bakom pojken håller någon en bebis i dopklänning i famnen.

12/11 Drop-in-dop i Mälarhöjdens kyrka

Nu kan du låta döpa ditt barn eller dig själv på drop-in-dop i Mälarhöjdens kyrka. Enkelt, fint och värdigt. Välkommen från kl. 09.00 fram till 15.00 denna lördag. Här kan du läsa vad som är bra att känna till innan du/ni kommer.

Om du vill boka dop en annan dag

En bebis i dopklänning sover i någons famn. Ett barn klappar på bebisens huvud.

Boka dop

Här kan du boka dop i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera ditt dop.

Nu uppmärksammar vi dopet

Välkommen till dop i Hägersten

Både barn och vuxna kan döpas – i alla åldrar. Genom dopet blir vi del av något större. Boka dop via webbplatsen eller kom till drop-in-dop i Svenska kyrkan Hägerstens kyrkor.