27/8 Drop-in-vigsel

Går ni i giftastankar eller vill ni förnya era löften? Välkommen till drop-in-vigsel i Gröndals kyrka, lördag 27 augusti från kl. 10.00 till 15.00. Här kan du läsa vad som är bra att känna till – såsom att du behöver göra hindersprövning hos Skatteverket.

Lördag 27 augusti kl.10.00–15.00 Gröndals kyrka

Vi bjuder in till vigsel och ordnar allt runtomkring med musik, blommor och något gott efteråt. Allt ni behöver förbereda är hindersprövningen.

Att gifta sig kan faktiskt vara så enkelt som att enbart ta sig till kyrkan. Här står präst, musiker, vaktmästare med flera till ert förfogande och ser fram emot att fira dagen med er. Kom som ni är – själva eller med nära och kära.

Att tänka på:

• Ta med legitimationer.
  • Se till att hindersprövningen är gjord hos Skatteverket. När hindersprövningen är klar får ni ett intyg om hindersprövning och ett vigselintyg som ni tar med er. Utan giltigt intyg – ingen vigsel.
  • En av er behöver vara medlem i Svenska kyrkan.
  • Eventuell anmälan om namnbyte bör ha gjorts till Skatteverket.
  • Ta med en eller två ringar, eller låna en ring av oss.

Drop-in-vigsel – lite enklare, men lika stort.

Om du vill boka vigsel en annan dag

Boka vigsel

Här kan du boka vigsel i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera din vigsel.