Foto: Magnus Aronson

29/5 Pilgrimsvandring i Tyresö

Följ med på en pilgrimsvandring i Tyresö. Genom att pilgrimsvandra vårdar du både kropp och själ. Anmäl dig senast 20 maj.

Söndag 29 maj kl. 12.00, start vid Uppenbarelsekyrkan

Anmäl dig senast 20 maj till Carolina Magnusson.

Kom och prova pilgrimsvandring! Vi utgår från Uppenbarelsekyrkan och åker gemensamt kommunalt till Pilgrimscentrum i Tyresö. Vandringen tar ca 3 timmar, i bitvis kuperad terräng. Ta med fika, för det blir fikapaus.

Hitta nästa pilgrimsvandring

29/5 Pilgrimsvandring i Tyresö

En grön slokhatt, en vandringskänga och en stav.

26/6 Pilgrimsvandring light

Njut av sommaren genom att pilgrimsvandra. Ett steg i taget – i gott sällskap. Vi startar i Mälarhöjden.

Hitta nästa retreat, meditation, pilgrimsvandring eller cirkeldans

29/5 Pilgrimsvandring i Tyresö

En grön slokhatt, en vandringskänga och en stav.

26/6 Pilgrimsvandring light

Retreat, pilgrimsvandring, meditation och cirkeldans

Cirkeldans

För dig som söker rörelse och inre andlig glädje.

Pilgrimsvandring

Pilgrimsvandring är friskvård för kropp och själ. Vi vandrar tillsammans och är nära naturen.

Två personer sitter på knä med knäppta händer.

Retreater

För dig som söker lugn och stillhet. Retreat är en dag i vila och tystnad. Här kan sinne och kropp få ro. Välkommen både till Uppenbarelsekyrkan och Mälarhöjdens kyrka.

Hitta mer andlig fördjupning

En kvinna står med knäppta händer. Tända ljus i förgrunden.

Andlig fördjupning

Reflektera över livet och kristen tro. I Svenska kyrkan Hägersten finns bokcirklar, samtalsgrupper och kreativa mötesplatser. Här kan du också konfirmeras som vuxen.