20–21/10 Night At the Church – Anmäl dig senast 10/10

Night At the Church är ett hemmaläger i Mälarhöjdens kyrka. För dig som går i årskurs 6–7. Vi sover över, sjunger och pratar. Välkommen till tjugo peppande timmar för självkänsla och gemenskap. Kostnadsfritt.

Fredag 20 oktober kl. 17.00–lördag 21 oktober kl. 13.00

Kostnadsfritt • Middag på fredagen, samt frukost och lunch på lördagen ingår • Anmäl dig senast 10/10 via formuläret nedan

Träffa vänner och sov över i kyrkan

Night At the church är ett tjugo timmar långt hemmaläger, inspirerat av våra uppskattade ­konfirmationsläger. Vi sover över i kyrkan, sjunger och pratar om tro och liv med kärlek och vänskap­ som tema. Ta med eget liggunderlag, täcke och kudde, och hitta den ultimata sovplatsen i kyrkan.

Anmäl dig tillsammans med en kompis – eller kom själv

Våra ledare Iris Eriksson, Juli Kindström och Martin Rune hälsar dig välkommen!

Anmäl dig här

Avgiftsfritt – tack vare ditt medlemskap

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri. Tack för att du är medlem – du är del av något större.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Häng med på konfirmation!

Konfirmation för dig i årskurs 8 eller 9

Konfirmation ger dig möjlighet att utvecklas. Du lär dig mer om dig själv, om kristen tro, och träffar nya vänner. Läs mer om konfirmationen här.

Gymnasiekonfirmation

Funderar du ibland över livet, vem du är och vad du tror på? Blev det inte av att du konfirmerade dig i 8:an? Då kommer här en andra chans. Välkommen till gymnasiekonfirmation i Svenska kyrkan Hägersten.

Träffas efter skolan eller sjung i kör

Två ungdomar jämför sina skostorlekar på ett bord.

Ungdomskväll

Vill du träffa kompisar, fika, spela spel eller bara hänga i en stor soffa? Då är Ungdomskväll något för dig. Vi träffas på torsdagar i Mälarhöjdens kyrka, under våren och hösten. Redan från kl. 17.00 är du välkommen.

Två barn sitter och pysslar.

Efter-skolan-häng

I Svenska kyrkan Hägersten finns flera mötesplatser efter skoltid. Vi äter mellanmål och är kreativa tillsammans. Du hittar mötesplatser i flera av våra kyrkor.

En blandad ungdomskör i röda kåpor sjunger.

Ungdomskörer

Sjung med oss! Utveckla din röst och nå långt tillsammans. I Svenska kyrkan Hägersten finns körer på olika erfarenhetsnivåer. Hitta kören som passar dig.

Om du behöver någon att prata med

Samtal och stöd för ungdomar

Är du ung och behöver någon att prata med? I Svenska kyrkan Hägersten kan du vända dig till en av församlingens präster eller diakoner. Du har också möjlighet att träffa terapeut via Kyrkans familjerådgivning.

Om du vill bli ungdomsledare

En ledare står och pratar framför en grupp ungdomar.

Ledarutbildning

Fick du mersmak under din konfirmationstid och vill fördjupa dig? Vill du bli ledare i kyrkans barn- och ungdomsverksamhet? Då är detta något för dig!

Verksamhet för skola och förskola

Kyrkan möter skolan

Svenska kyrkan Hägersten vill vara en resurs för skolans arbete, lärare, elever och övrig personal. Här kan du läsa hur kyrkan samverkar med skolan.