Foto: Billy Alexander

18/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

I Cirkeldans får du pröva danser från olika kulturer, som är lätta att lära. Efter dansen samtalar vi över en kopp te. Vi pratar om växande och utveckling utifrån en bibeltext. Kl. 17.10–19.30 i Mälarhöjdens kyrka.

Tisdag 18 oktober kl. 17.10–19.30 Mälarhöjdens kyrka

Ingen avgift

I Cirkeldans dansar vi hand i hand. Vi dansar för den inre glädjen och känslan av att vara en del av en helhet. Dansen leds av Eva Ullner och samtalen av prästen Mats Johansson.

Dans mellan 17.10–18.40.
Samtal mellan 18.40–19.30.

Tack för att du är medlem – du är del av något större

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan Hägersten möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Hitta nästa tillfälle

4/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

1/11 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

Hitta nästa retreat, meditation, pilgrimsvandring eller cirkeldans

2/10 Pilgrimsvandring light

En vandring i grupp i vår närmiljö. En bra möjlighet att prova på pilgrimsvandring. Vi utgår från Uppenbarelsekyrkan kl. 13.00. Ingen avgift. Välkommen!

4/10 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

6/10 Meditation i Uppenbarelsekyrkan

Varva ner med meditation. Här kan du hitta hälsa för själen. Genom meditation kan du nå en större närvaro i ditt liv. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 17.00. Ingen avgift.

20/10 Meditation i Uppenbarelsekyrkan

22/10 Retreat i Uppenbarelsekyrkan

Kom på en dags vila och återhämtning i Uppenbarelsekyrkan. Vi bjuder in till en rogivande halvdag i stillhetens tecken. Ingen avgift. Lunch ingår. Anmäl dig senast 14 oktober.

30/10 Pilgrimsvandring light

1/11 Cirkeldans i Mälarhöjdens kyrka

17/11 Meditation i Uppenbarelsekyrkan

19/11 Retreat i Mälarhöjden

För dig som söker lugn och stillhet. En dag i vila och tystnad i Mälarhöjdens kyrka. Ingen avgift. Lunch och fika ingår. Anmäl dig senast 11 november.

20/11 Retreat i Mälarhöjden

1/12 Meditation i Uppenbarelsekyrkan