16/4 Lunchkonsert på kajen: Elever från Nordiska Musikgymnasiet

Lunchkonsert med elever från Nordiska Musikgymnasiet i Liljeholmen. Välkommen kl. 12.00 till Kvarterskyrkan på kajen. Fri entré till konserten, 50 kr för sopplunch.

Tisdag 16 april kl. 12.00 Kvarterskyrkan på kajen

Fri entré till konserten, 50 kr för sopplunch • Konserten pågår omkring 20 min

Om Lunchkonsert på kajen

Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen i Liljeholmen och våra lunchkonserter med soppa som äger rum varje vecka. Ge dig själv en riktig lunchpaus för själen. Här kan du ta del av ett varierat musikutbud som förgyller tisdagarna. Efter konserten har du möjlighet att äta en god soppa med tillbehör. Kom och lyssna på spännande musik med stans vackraste utsikt som fond.

Hitta nästa lunchkonsert på kajen

30/4 Lunchkonsert på kajen

Det är inte klart vilken artist som gästar oss 30 april. Mer info kommer. Välkommen kl. 12.00 till Kvarterskyrkan på kajen. Fri entré till konserten, 50 kr för sopplunch.

7/5 Lunchkonsert på kajen: Sara Blomén Power sjunger Moeran

Sara Blomén Power sjunger Moeran. Vi får lyssna till den engelska kompositören Ernest John Moerans sångsvit ”Seven poems of James Joyce”. Välkommen kl. 12.00 till Kvarterskyrkan på kajen. Fri entré till konserten, 50 kr för sopplunch.

14/5 Lunchkonsert på kajen: Elever från Nordiska Musikgymnasiet

Hitta konserter

18/4 Orgelkonsert: Martin Blomquist

Martin Blomquist spelar musik av Bach, Franck, Lindberg, med flera. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Fri entré.

18/4 Orgelmacka: Martin Blomquist

Lunchmusik kl. 12.15–12.45. Fri entré. En enklare måltid serveras till självkostnadspris (30 kr). Välkommen!

20/4 Kulturnatten i Uppenbarelsekyrkan: Genom tid och rum i musik

Kulturnatten bjuder på en kavalkad av körer, Presenten till far, Violinsonat av César Franck, Månskensorgel och Kvartett vid tidens ände av Olivier Messiaen. Från kl. 18.00 fram till midnatt. Fri entré. Se hela programmet här.

21/4 Examenskonsert: Benjamin Shapiro

Eufonium examenskonsert av Benjamin Shapiro från musikskolan Lilla akademien. Solorepertoar och tubakvartett. Välkommen till Gröndals kyrka kl. 15.00. Fri entré.

25/4 Orgelmacka: Johannes Skoog

28/4 Konsert: Vigilia, opus 37 av Sergei Rachmaninov

Konsert med Hägerstens Kammarkör och Hägersten A Cappella. Ett a cappella-verk som Rachmaninov själv satte bland de främsta av sina kompositioner. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Fri entré.

29/4 Examenskonsert: Drömmar genom tiderna

Avnjut en resa genom tidens alla tonspråk, från medeltid till postmodernism, framfört av årskurs tre på Nordiska Musikgymnasiet. Fri entré.

30/4 Lunchkonsert på kajen

2/5 Orgelmacka: Martin Blomquist

7/5 Lunchkonsert på kajen: Sara Blomén Power sjunger Moeran

11/5 Jazz i helgsmål: Estrad Big Band

Härlig storbandsjazz med Estrad Big Band. Musik av Count Basie och Duke Ellington, med flera. Välkommen till Gröndals kyrka kl. 18.00. Fri entré.

14/5 Lunchkonsert på kajen: Elever från Nordiska Musikgymnasiet

16/5 Kvällskonsert Kungliga Musikhögskolan

Orgelstuderande från KMH uppträder.

16/5 Orgelmacka: Studenter från KMH

22/5 Vårkonsert med Gröndals Kyrkokör:  Folkligt, festligt, finskt

Gröndals Kyrkokör med vänner bjuder på vårkonsert med musik av Benny Andersson, Georg Riedel, Svend Asmussen och Lasse Berghagen – samt finska tangos! Välkommen kl. 19.30 till Gröndals kyrka. Fri entré.

23/5 Orgelmacka: Maria Wilsson

24/5 Examenskonsert Kungliga Musikhögskolan

Filip Södervall, kyrkomusikerstudent från Kungliga Musikhögskolan gör sin examenskonsert i Uppenbarelsekyrkan. Orgelmusik och körsång.

26/5 Sommaravslutningskonsert med Uppenbarelsekyrkans barn- och ungdomskörer

Sommaravslutning med Uppenbarelsekyrkans barn- och ungdomskörer Sommarmusik, glädje och samhörighet. En chans att se och höra hela vår ”körtrappa”. Fri entré.

30/5 Orgelmacka: Studenter från Södra Latins Musikgymnasium

30/5 Vårkonsert med Primula Veris

Ge mig en dag av vindar och sol. Kören Primula Veris sjunger vårsånger. Kom och var med! Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 19.30. Fri entré.

2/6 Vårkonserter med Sounding Joy

Gospelkören Sounding Joy bjuder in till svängiga vårkonserter i Mälarhöjdens kyrka, tillsammans med en fantastisk orkester som leds av Daniel Palm. Välkommen kl. 16.00 eller 19.00. Skaffa din biljett (180 kr/ 80 kr) via soundingjoy.se/biljetter.

2/6 Konsert: Petite Messe Solennelle av Rossini

Uppenbarelsekyrkans Motettkör sjunger Rossini: Petite Messe Solennelle. Medverkar gör bland andra Jessica Elevant, sopran, Clifford Lewis, tenor, Uppenbarelsekyrkans Motettkör samt instrumentalister. Välkommen kl. 18.00. Fri entré.

4/6 Sommarkonsert med Hägerstens Kammarkör

Hägerstens Kammarkör framför somriga körklassiker från den svenska repertoaren. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 19.30. Fri entré.

5/6 Sommarkvällskonsert med Hägersten A Cappella

Hägersten A Cappella framför ljuvlig musik för kör och cello. Lyssna på vacker körsång i försommarkvällen. Josef Alin, violoncell, medverkar. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 19.30. Fri entré.

13/6 Orgelmacka: Martin Blomquist