21 januari 2017, Lidingö, Sverige: Präst Sara Hillert döper i Breviks kyrka, Lidingö församling. Här, välsignelsen.
Foto: Albin Hillert/Ikon

Drop-in

Ett drop-in dop eller en drop-in vigsel kan vara ett alternativ för dig som vill göra det lite enklare utan att ge avkall på högtidlighet.

DROP-IN DOP

Vi arrangerar regelbundet drop-in-dop där vi står redo att göra det blir en festlig dopdag för dig och dina gäster. Självklart ingår fika!

Före varje dop hålls ett dopsamtal med prästen, där även faddrar kan delta.
Drop-in-dop kräver ingen föranmälan. Den enda som behövs är personnummer och båda vårdnadshavarnas underskrift, om den som ska döpas är under 18 år.

DROP-IN VIGSEL

Vi arrangerar regelbundet drop-in-vigsel där fokus ligger helt på er som par och er kärlek. Vi står redo att fira dagen med er.

Före varje vigsel hålls ett vigselsamtal med prästen, där ni går igenom och planerar det som kommer att hända i kyrkan.

För att kunna gifta sig i kyrkan behöver en i paret tillhöra Svenska kyrkan och ni måste kunna visa upp en gitig hindersprövning för prästen som ska viga er.

Dop eller vigsel eller både ock? Läs mer om våra drop in tillfällen här!

Vill ni hellre boka er tid, kontakta oss via mejl eller telefon.

Boka dop, bröllop eller begravning

Ring växeln 08-685 30 00, eller e-posta bokning.hagersten@svenskakyrkan.se