En brudgum trär vigselringen på brudens finger.
Foto: Joakim Carlström /Ikon

Boka bröllop

Här kan du boka bröllop i våra kyrkor i Hägersten. Du kan boka online eller ringa till oss. Här hittar du också hjälp och inspiration kring att planera ditt bröllop.

Restriktioner kring antalet deltagare vid dop/bröllop/begravning

Med rådande restriktioner gäller följande:

• Vid fler än 50 deltagare krävs kontroll av vaccinationsbevis och legitimation. Samt att sällskapen kan placeras med avstånd till varandra, minst 1 meter.
  • Om du väntar fler än 50 deltagare vid dop/bröllop/begravning så behöver du anmäla detta till aktuell präst. Obs! Anmäl detta till prästen senast 5 dagar innan. Detta för att vi ska kunna planera kontroll av vaccinationsbevis/legitimation samt anvisning av platser.
  • Vid en efterföljande sittning, exempelvis dopkaffe, är max 20 deltagare tillåtna. Förutom vid minnestund vid begravning. Då är 50 deltagare tillåtna.
  • Vid dop kan sittningen delas upp i före och efter gudstjänsten, med 20 deltagare vid varje sittning.

Er bokning gäller med förbehåll att ytterligare restriktioner kan tillkomma.

Boka dop eller bröllop via telefon

Du kan också boka dop eller bröllop/vigsel via telefon.
Ring 08-685 30 00, måndag–fredag kl. 09.00–12.00.
26/1 är bokningen stängd.

Hit kan du även vända dig om du har frågor kring online-bokningen.

Att gifta sig i kyrkan är speciellt. Du håller den du älskar i handen. Till vackra orgeltoner går ni fram till altaret. Där får ni ta del av Guds välsignelse.

Passa på! Drop-in-bröllop

Få hjälp att planera bröllopet/vigseln

Om bröllop/vigsel på Svenska kyrkans nationella sidor

Läs om dop i Svenska kyrkan Hägersten