Bibelsamtal i Kvarterskyrkan på kajen

Vi träffas och läser kommande söndags bibeltexter. Vi tolkar texterna tillsammans utifrån våra egna liv och tankar. Gruppen är öppen och inga förkunskaper krävs.

Onsdagar kl. 15.30–17.00, ojämna veckor, 18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5 och 24/5
Ingen föranmälan – Avgiftsfritt

Hitta nästa bibelsamtal

15/2 Bibelsamtal i Kvarterskyrkan på kajen

Vi träffas och läser den kommande söndagens bibeltexter. Vi tolkar texterna tillsammans utifrån våra egna liv och tankar. Gruppen är öppen, avgiftsfri och kräver inga förkunskaper. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen kl. 15.30.

1/3 Bibelsamtal i Kvarterskyrkan på kajen

15/3 Bibelsamtal i Kvarterskyrkan på kajen

Avgiftsfritt – Tack vare ditt medlemskap

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri. Tack för att du är medlem – du är del av något större.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Hitta andlig fördjupning

Någon har tänt ljus och läser bibeln.

Bibelsamtal i Gröndals kyrka

Vi samtalar om hur en bibeltext kan tolkas och tillämpas idag, i våra liv. Inga förkunskaper krävs, bara nyfikenhet och en vilja att lyssna till andra. Vi träffas varannan tisdag. Kostnadsfritt.

Bibelsamtal i Kvarterskyrkan på kajen

Bibliodrama – öppen grupp

Improviserade rollspel i grupp, under ledning av en dramaregissör. Tillsammans utforskar vi de bibliska berättelserna. Vad kan Bibelns berättelser betyda för dagens människor?

Bibliskt AW

Avsluta arbetsdagen med en annorlunda After Work. Bläddra i Bibeln med ett glas kallt i handen. Och prata om textsamlingen som engagerar så många.

Någon tänder ljus i en svart ljusbärare.

Bli gudstjänstvärd i Hägersten

Var med i att bygga upp gudstjänstens gemenskap, bidra till att den blir en källa till glädje och kraft. Välkommen som gudstjänstvärd i Svenska kyrkan Hägersten. Kontakta respektive kyrkas distriktschef.

Genomför Kyrkans klassiker

Prova en existentiell hälsoutmaning! Utmana dig själv att regelbundet be, läsa Bibelns texter, fira gudstjänst och visa omtanke. Genomför klassikern själv eller tillsammans med andra.

En skrinda.

Livsberättargrupp – Anmäl dig senast 10/3

Dela din livsberättelse med andra. Här kan du lyssna och bli lyssnad på. Detta är en grupp för dig som är 70+. Vi träffas fem torsdagar. Anmäl dig senast 10 mars.

Mystiska gudsbilder – FULLSATT

I denna cirkel utforskar vi olika gudsbilder inom mystiken. Vem är Gud? Sårbar eller allsmäktig? Vad har vi själva för bild? Välj mellan två olika grupper. Kostnadsfritt.

Närbild på någon som håller fram några kylskåpsmagneter med ord som tvivel, livet, Gud, dela, tro och så vidare.

Vuxenkonfirmation

Som vuxenkonfirmand får du en möjlighet att fundera över vem du är och vad du tror på. Det är aldrig för sent att konfirmeras.

Hitta mer i Svenska kyrkan Hägersten

Retreat, meditation, pilgrimsvandring och cirkeldans

Här kan du hitta stillhet, motverka stress och nå andlig fördjupning. Detta är hälsa för själen.

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.

Fira gudstjänst

Till gudstjänsten får vi komma som de vi är. Här hittar du aktuella gudstjänster i våra kyrkor i Svenska kyrkan Hägersten.

Föredrag och kulturevenemang

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du kulturevenemang under hela året. Temakvällar, författarsamtal och mycket mer.

En svartklädd man står och sjunger på en scen. En kvinna i svart klänning dirigerar.

Gå på konsert

I Svenska kyrkan Hägersten hittar du många starka konsertupplevelser. Här finns ett rikt musikliv, där många känner ett stort engagemang. Välkommen till musik med passion.