En sked i en lila kopp.
Foto: Illustratör Susanne Engman

Afternoon tea – Söndagssamtal

Samtal med författare och andra personer med starka berättelser. En trevlig och viktig kulturstund på söndagar i Uppenbarelsekyrkan. Fri entré. Dryck och tilltugg (30kr) serveras innan samtalet börjar. Prästen Staffan Alberts leder samtalen.

Avgiftsfritt – Tack vare ditt medlemskap

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan möjliggör att denna verksamhet kan vara avgiftsfri. Tack för att du är medlem – du är del av något större.

Läs mer om vad du bidrar till som medlem.

Hitta nästa föredrag eller kulturevenemang

5/2 Söndagsmässa för själen med konst och dans

Välkommen till en söndagsmässa för själen. Vi firar Kyndelsmässodagen med ikonmålningar, ljus och cirkeldans. Kl. 11.00 i Mälarhöjdens kyrka.

21/2 Tisdagssnack – Inessa Rejer om Den öppna dörren – Anmälan senast 17/2

Välkommen på en spännande föreläsning kring volontärarbete och ideell verksamhet. Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Vi bjuder på soppa. Kostnadsfritt.

25/3 Klimatvänligt pyssel med fika

Kom och gör din egen miljövänliga deodorant, och andra klimatsmarta grejer! Vi blir inspirerade av konstnären Lilian Bäckman. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 16.00. Kostnad 100 kr.

25/4 Tisdagssnack – Zdravko Beslic om bin

Kom och fika och lyssna på en inspirerande föreläsning om miljö, skapelse och hållbarhet. Välkommen till Uppenbarelsekyrkan kl. 18.00. Fri entré.

3–5/4 Passionsfilm: Tre filmer om att vara människa

Kom och se film i kyrkan kring de stora existentiella frågorna. Vi utforskar hur det är att vara människa. Filmerna utgår från livserfarenheter som är aktuella i påskens drama. Kl. 19.00 i Uppenbarelsekyrkan, tre kvällar i rad.