Susanne Wigorts Yngvesson
Foto: Pressbild

Afternoon tea – Söndagssamtal

Samtal med författare och andra personer med starka berättelser. Scones serveras innan samtalet börjar. En trevlig och viktig kulturstund på söndagar.

Afternoon tea är söndagssamtal om frågor i tiden. Prästen Staffan Alberts leder samtalen. Ingen föranmälan eller avgift.

Söndagar, kl. 16.30–17.30 i Uppenbarelsekyrkan. Från kl. 16.00 serveras te/kaffe med scones (30 kronor). Dock inte den 19 september p.g.a. att ordinarie lokal används för kyrkovalet.

Söndagen den 19 september
Psalmernas sjungna teologi – Vad är det egentligen vi sjunger?
Gäst: Susanne Wigorts Yngvesson, professor i etik och författare till boken All din nåd är öppen famn. Tillsammans med Hägerstens Kammarkör sjunger vi psalmer ackompanjerade av brasskvintett.

Söndag den 17 oktober
Ett samtal om döden
Gäst: Philip de Croy, Sveriges ende thanatolog (läran om döden)

Söndag den 21 november
Boksläpp – Uppenbarelsekyrkan fyller 60 år och prästen Staffan Alberts har skrivit en bok om kyrkan.
Samtalsledare: Christofer Wilson, kyrkoherde

Har du frågor? Kontakta Staffan Alberts.

Staffan Alberts

Svenska kyrkan Hägersten