Musik och körer

Haga församling förfogar över ett fantastiskt rum för musik med två underbara orglar i en klass för sig samt en16 fots cembalo. Ett rikt musikliv som spänner över orgelmusik, körsång i många genrer och storlekar, kör och orkester, solistframträdanden frodas utgör en etablerad del av Göteborgs musikliv.

Hagakyrkans unga körer samlar barn och ungdomar från hela Göteborg. Här får du sjunga, utveckla rösten och musikaliteten!

Hagakyrkans unga körer

Ur Haga Motettkör grupperar sig då och då Haga Brass. Kvartett eller kvintett beroende på tillgänglighet. Haga Brass spelar med i psalmsång vid gudstjänster.

Haga Brass